Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ferihegyi Parkoló / Ferihegyi Transzfer képes leírás - Málta.tlap.hu
részletek »

Ferihegyi Parkoló / Ferihegyi Transzfer - Málta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: malta.tlap.hu » Ferihegyi Parkoló / Ferihegyi Transzfer
Keresés
Találatok száma - 9 db
Európa repülőtéri parkoló

Európa repülőtéri parkoló

Ha ön - Szereti a magas szintű kiszolgálást, - Nem szeretne taxival jönni a Ferihegyi repülőtérre, - Gondot okoz a parkolás Ferihegyen, - Szeretné biztonságban tudni autóját, mikor repülővel utazik, - Sokba kerül, ha elhozzák, és néhány nap múlva újra önért jönnek, - Messziről érkezik és nem szeretné ismerőseit megkérni, hogy hozzák el a repülőtérre. - Akkor vegye igénybe az Európa Parkoló szolgáltatásait kedvező áron! Az Európa Reptéri Parkoló gondoskodik az utazás alatt itthon hagyott autó biztonságos tárolásáról, valamint az autó utasainak a Ferihegyi repülőtér és a parkoló közötti Oda-vissza szállításáról. Megérkezik a repülőtéri parkolóba családjával, csomagjaival és a regisztráció után kiszállítjuk Önöket a terminálhoz.

Fedett reptéri parkoló Üllőn

Fedett reptéri parkoló Üllőn

Védett, fedett helyen szeretnéd tudni az autódat, amíg utazol? Jó helyen jársz! Biztonságos parkoló, családias, kulturált, igényes környezet, tiszta mosdók, és olcsó jó árak. Próbálj ki minket! Parkolónk mintegy 500 jármű parkolására lett létrehozva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett, mindössze 5-7 percre a 2-es termináltól. Mit nyújtunk? -Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon. -Kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével. -Kulturált, szép környezet. -Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínálunk. -Biztonságos, elkerített létesítmény. -Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon. -Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás. Bízz bennünk, mi megóvjuk az autódat!

Ferihegy reptéri parkoló

Ferihegy reptéri parkoló

Ingyenes Transzfer a reptérre, hosszú távú parkolás Szolgáltatások: - 0-24 órában őrzött parkoló biztonsági őrrel - Online, telefonos foglalás - A legközelebb a Ferihegy 1 és 2es reptérhez - Internetes foglalás esetén további 20% - Ingyenes reptéri transzfer biztosítása - klimatizált minibusszal oda-vissza mindkét Ferihegy repülőtéri terminálra.

Ferihegyi fapados parkoló

Ferihegyi fapados parkoló

Ön repülővel utazik, és a legkedvezőbb lehetőséget keresi autója biztonságos repülőtéri parkolására elérhető áron? Ne keressen tovább, 2005 óta működő őrzött parkolónkban-biztonságban tudhatja autóját utazása alatt. Foglalja le most parkolóhelyét online foglalási rendszerünkben budapesti járatához, hogy kényelmesebbé tegye utazását! Foglalását négy egyszerű lépésben megteheti, melyről pár perc elteltével visszaigazoló e-mail-t kap. A 2005 óta működő parkoló biztonságos parkolási lehetőséget nyújt a ferihegyi repülőtér közelében fapados árakon. Az őrzött parkoló Vecsésen, a Ferihegyi Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben, az Airport Hotel Budapest **** mellett található, mindössze 20 percre Budapest központjától. A repülőtéri parkolótól a terminálokig ingyenes transzfert biztosítunk. A parkolóba való megérkezést követő 15-20 percen belül Ön már a terminál indulási oldalának bejáratánál van. A parkolóval egységet képez a mellette található 112 szobás repülőtéri szálloda és konferencia központ, amelynek teremgarázsában szintén lehetőség van kedvező árú, biztonságos parkolásra.

Ferihegyi Fedett Parkoló

Ferihegyi Fedett Parkoló

2007 óta üzemeltetjük a Ferihegyi Repülőtér, Ferihegy 1 (fapados járatok), Ferihegy 2A, Ferihegy 2B termináljaihoz kapcsolódó őrzött parkolónkat, ingyenes transzfer szolgáltatással. 400 férőhelyes parkolási lehetőség mellett, 450 nm-es fedett beállási lehetőséggel, külön kedvezményekkel, akciókkal és alacsony árakkal várjuk kedves ügyfeleinket. A parkoló könnyen megközelíthető! Akár az M1, M7, M5, M3 autópálya felől az M0 autóúton keresztül, akár vidékről, akár Budapestről közelít hozzánk, Üllőn, a 4-es út új, Vecsést és Üllőt elkerülő szakaszán, az egyetlen lámpás kereszteződésnél talál minket. Amit kínálunk: - 0-24 órás nyitva tartás - Élőerős és elektronikus védelem, kamerás megfigyelőrendszer - Ingyenes transzfer szolgáltatás Ferihegy 1, 2A, 2B terminálokra - 9 személyes, légkondicionált transzfer kisbusz - Online parkolóhely foglalási lehetőség - Egész évben akciók, kedvezmények - Kiemelt Ügyfél Kedvezmény - Egyedi szerződéskötési lehetőség - Folyamatosan bővülő 400 férőhelyes kapacitás, személyautók és kisbuszok részére - 450 nm-es fedett beállási lehetőség

Limo Transzfer - Budapest

Limo Transzfer - Budapest

Limo kölcsönzés transzfer. Limo kölcsönzés transzfer igénybevételéhez! Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz. Kérje ajánlatunkat most!

Liszt Ferenc reptéri fedett parkolás

Liszt Ferenc reptéri fedett parkolás

Figyelem! Kulturált reptéri parkolási lehetőség sok extrával Ferihegy közelében! A mindenkori díjszabás (ami igazán korrekt!) megtalálható a parkoló honlapján. Az ügyfél a parkolási díjat készpénzben fizeti meg. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy gépjárművével a parkolót a parkolási díj megfizetése után hagyhatja el, vita esetén a személyzet az autót visszatarthatja. A fizetéssel kapcsolatos vita esetén a jármű visszatartására az ügyfél nem alapíthat további igényeket. Amennyiben a gépjárművet a parkolóból parkolólapot felmutatni nem tudó személy szándékozik elvinni, úgy az üzemeltető a rendelkezési jogot külön is vizsgálja. A parkoló személyzete a járművezetőt felhívja a személyazonossága igazolására, valamint a tulajdonjogot igazoló okirat bemutatására. Várjuk szeretettel!

Őrzött ferihegyi parkoló

Őrzött ferihegyi parkoló

Fedett, őrzött parkoló Ferihegyen, ahol parkolás után Önt, családját és csomagjait kiszállítjuk a 1,5 km távolságra levő terminálhoz. Visszaérkezéskor cégünk a repülőtérnél várja Önt, és parkolóba való visszautazásról és a csomagjai cipeléséről is kollégáink gondoskodnak. Parkolónk szerviz támogatással rendelkezik, amely megkönnyítheti Önnek gépjárműve karbantartását. Távolléte alatt szakszervizben végezzük el a megrendelt karbantartási feladatokat illetve a kívánt javításokat.

Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál. Parkolás 0-24... Őrzött parkolónkban a nap 24 órájában biztonságban tudhatja autóját utazása alatt... Ingyenes transzfer... Kulturált, kényelmes, ingyenes transzfert biztosítunk a reptéri terminálokhoz az oda és vissza útra egyaránt... Szerviz...Utazása alatt szervizünkben megcsináltathatja autója lejárt zöldkártyáját, műszaki vizsgáját, autókozmetikánkban megszépítjük autóját...

Tuti menü