Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Málta - Képek képes leírás - Málta.tlap.hu
részletek »

Málta - Képek - Málta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: malta.tlap.hu » Málta - Képek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Máltai Kék Lagunák

Máltai Kék Lagunák

Lagúnák és öblök - Málta csodálatos! A szigeteket felfedezve káprázatos természeti értékeket láthatunk. A mediterrán térségre olyannyira jellemző tagolt, sziklás partok, kéklő lagúnák, zátonyok és a bájos szigetecskék valósággal elvarázsolják az embert.

Máltai képek 2004

Máltai képek 2004

2004 októberében céges kirándulásra indultunk Máltára, ami izgalmasnak tűnt, mivel korábban csak a lovagrend kapcsán hallottam a szigetről. A hotel, ahol megszálltunk, bár négy csillagos volt, de nem volt különösebben meggyőző. Később rájöttünk, hogy sokkal jobbat nem is találhattunk volna, mert bár Máltán sok a turista, de a szállók színvonala elmarad az Európában megszokottól.

Máltai Utazás Képei

Máltai Utazás Képei

Valletta ez a pezsgő mediterrán város 1964 óta Málta fővárosa. Számtalan kulturális értéket rejt, nem csoda, hogy a világörökség része. Málta festői szigetei páratlan élményt nyújtanak a mediterrán tájakat kedvelőknek, a szigetek a végtelen kék tengerben valóságos kis oázisnak tűnnek.

Wonderland Képek

Wonderland Képek

Irodánk munkatársai 91 országban jártak, így gyakorlati tapasztalatokkal bírnak az egyes desztinációkról, tapasztalataink az ázsiai és a karibi térség specialistáivá tettek minket. Próbálja ki milyen érzés, ha olyan emberektől kér információt, akik jártak ott, ismerik a szokásokat, tudnak saját készítésû fotókat mutatni az adott ország látnivalókról. Egy kis ízelítő ...

Tuti menü