Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Málta - Térkép képes leírás - Málta.tlap.hu
részletek »

Málta - Térkép - Málta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: malta.tlap.hu » Málta - Térkép
Keresés
Találatok száma - 5 db
Google Műholdas Máltai Térképe

Google Műholdas Máltai Térképe

Isten hozott Google térképekre amelynél a máltai helyszíneket lehet megnézni,és feltérképezni Málta térkép segítségével! A Máltai térkép lehetővé teszi a részletes műholdas képanyagon keresztül feltárni Máltát - gyors és könnyű ahogy soha azelőtt.

Málta és Gozo térképe

Málta és Gozo térképe

Málta szigete a Földközi-tenger szívébe helyezik, félúton Szicília és Észak-Afrika között a máltai szigetcsoport öt szigetből áll: Málta, Gozo, Comino és két lakatlan sziget, Cominetto és Filfla. Helységeket, városokat és falukat talál meg azáltal, hogy megnézi Máltának ezt a térképét.

Máltai térkép

Máltai térkép

Ezen a térképen Málta szigetét és Kemmuna illetve Gozo szigetét lehet látni, részletesen. Domborzati megjelölésekkel, útvonal hálózat jelöléssel találkozhatunk, a városok között. Ez a Málta térkép jelöli a Nemzetközi repteret is.

NatGeo térkép

NatGeo térkép

A National Geographic Society és Bing összefogásával lehet megtekinteni a térkép segítségével Málta szigetét is. Lehetőség van 2 dimenzióban és 3 dimenzióban is megtekinteni Máltát, határokat és útvonalakat is jelez ez a térkép.

World Atlas

World Atlas

Málta, egy olyan ország, ami három jelentős szigetből állt, a Földközi-tengernél éppen Szicíliától 58 mérfölddel délre, Olaszország található. Málta régen a római birodalom része századokon keresztül. Majd brit gyarmat volt és 1964-ben nyerte el függetlenségét.

Tuti menü