Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvoktatás Máltán képes leírás - Málta.tlap.hu
részletek »

Nyelvoktatás Máltán - Málta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: malta.tlap.hu » Nyelvoktatás Máltán
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bono Utazási Központ

Bono Utazási Központ

Málta az egyik legnépszerűbb ország azoknak, akik angolul szeretnének tanulni. A máltaiak mind anyanyelvi szinten beszélnek angolul, így a nyelviskola mellett az utcán vagy a vendéglátó családnál is nyílik alkalmunk a nyelvgyakorlásra. Mindezek mellett ne felejtsük, hogy Máltán milyen sok a látnivaló, és milyen kellemes az időjárás! Máltai partnerünk az Inlingua School of Language és a Berlitz Language School.

Cool Agent

Cool Agent

Az iskola Az EF egyik legújabb iskolája St. Julian's-ben található. A világos, modern épület néhány méterre fekszik a tengerparttól, a sziget legnagyobb mozijától, a bowlingklubtól és a Bay Street bevásárlóközpontjától is. A nyelvórákat légkondicionált termekben tartják. A kis létszámú csoportok lehetővé teszik, hogy minden egyes órán megkülönböztetett figyelemben részesítik a diákjaikat. Gyakorolj a nyelvi laborban és használd ki az Internet adta lehetőségeket! Délutánonként lazíts a napos teraszon, vagy töltsd a nap hátralévő részét az EF magánstrandján a tengerparton! Tanfolyamok Az EF különböző típusú tanfolyamokat kínál minden tudásszinten. Általános kurzus 26 tanóra hetente, ebből 6 iLab tanóra ( 1 tanóra 40 perces) A tanfolyamok egész évben, minden hétfőn indulnak,minden szinten, a kezdőtől a felsőfokig Kiemelten ajánljuk azoknak a diákoknak, akik a legrövidebb idő alatt akarják elsajátítani a nyelvet tanulmányi vagy szakmai célból. A mindennapos kommunikációra helyezzük a hangsúlyt. A jól strukturált tanfolyamot úgy építettük fel, hogy minden hatodik hét után egy szintet emelkedni fog nyelvtudásod. Az EF általános nyelvtanfolyama 24 illetve 26 tanórát tartalmaz hetente délelőtt és délután, amely tartalmaz 6 óra iLab foglalkozást is.

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Kaplan

Kaplan

Angol nyelviskola Máltán, Sliema városában -Nyelvtanfolyamok 70 modern tanteremben -Angol nyelvtanulás Máltán a világ minden tájáról érkező diákokkal -Kényelmes társalgó és kávézó áll rendelkezésre a pihenéshez -Angol nyelviskolánktól 5 perc alatt elérhető hajóval a máltai főváros, Valletta Angol nyelvtanfolyamok Máltán, Sliema városában -Általános angol nyelvtanfolyamok -Intenzív angol nyelvtanfolyamok -Cambridge vizsga-előkészítő tanfolyamok -IELTS vizsga-előkészítők -Üzleti angol nyelvtanfolyamok -Sliema Egyéves és féléves intenzív angol nyelvtanfolyamok Szálláslehetőségek Máltán -Magánszállás családoknál -Diákszállás apartmanban Milyen élményeket kínál az angol nyelvtanulás mellett Málta? -Angol nyelviskolánk diákjait mozgalmas éjszakai élet várja Máltán -Angol nyelvtanfolyamunk mellett megismerheted Málta gazdag és elragadó történelmét -Élvezd a mediterrán időjárást, a máltai kultúrát és a gyönyörű strandokat -Fedezd fel a dekoratív máltai építészetet és erődítményeket Vallettán -Kelj át Gozo gyönyörű szigetére hajóval

Katedra - Nyelviskola Málta

Katedra - Nyelviskola Málta

A világ ma angolul beszél. Közhely, de igaz. A modern kor vívmányai, mint például a számítástechnika, az Internet angol nyelvismeret nélkül alig használhatók. Az angol nyelvet a világ számos országában anyanyelvként beszélik (Nagy-Britannia, Írország, Málta, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika), míg sok országban a többféle helyi nyelvjárás között jelent közvetítő nyelvet (India, afrikai országok). Ezenfelül a kereskedelem, a pénzügyi világ nemzetközi kapcsolatrendszere is az angol nyelvre épül. Második nyelvként ezt a nyelvet beszéli a világon a legtöbb ember. Országok és nyelvjárások Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol az angol nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelen­tőségét sokszor túlbecsülik.

Kolumbus Nyelvi Utazó

Kolumbus Nyelvi Utazó

Ha szeretnétek napozni, strandolni, a Földközi-tenger habjaiban fürödni, és mindeközben persze angolul tanulni, akkor Máltán a helyetek! Swieqi-ben, a nyelviskolánk, a tenger közelében található, a híres St. Julian's Bay és Sliema turistaparadicsomok mellett. Persze Málta sokkal több egy remek éghajlatú földközi-tengeri szigetnél. Málta egy angol nyelvű ország is. Nagyon közkedvelt a nyelvtanulók körében, ebből is adódik, hogy a Föld minden részéről érkeznek ide diákok. Így egy nyelvi kurzus alatt, szinte a fél világgal meg lehet ismerkedni. A tanfolyam alatt kedves, angolul beszélő vendéglátó családnál lakhattok, vagy pedig a nyelviskola szállodájában, ahol úszómedence is van. A szervezők a tanórákon kívül nagyszerű szabadidős programokkal várják a tanulókat, amiknek köszönhetően szinte repül itt az idő! És mivel mindenki angolul beszél, minden angolul van feliratozva, a strandröplabda pályától kezdve az árcéduláig, szinte észrevétlenül szívja magába az ember a nyelvtudást. A kirándulások, a turista látványosságok és persze esténként a tengerparti tábortüzek mellett elmondott nagy igazságok is a nyelvtanulást, a kötetlen társalgást szolgálják. A nyelvtanárok, akik általában máltaiak, roppant segítőkészek. Az unatkozás és a rossz hangulat ismeretlen fogalmak errefelé.

Máltai Nyelviskola

Máltai Nyelviskola

A máltai szigetegyüttes Itáliától délnyugatra a Földközi-tenger szívében található. Az angol a hivatalos nyelve ennek a sokszínű országnak, mely számtalan kultúra görög, római, olasz, brit emlékeit tárja a látogató elé. A fősziget északi oldalán, a fővárostól, Valettától kb. 30 percnyi buszútra található a festői Szt. Pál-öböl, ahol a Biblia szerint Szent Pál hajótörést szenvedett. Az öböl déli részén elterülő, vele azonos nevű kisváros és a szomszédos Bugibba gazdag éttermi választékáról ismert, esténként kávézói és vendéglői megtelnek helyiekkel és az idelátogatókkal. Nappal tartalmas időtöltést kínálnak a partmenti vízisportklubok. Az 1987-es alapítású máltai nyelviskola a nyári melegben is kellemesen hűs. A légkondicionált iskola tíz tanteremmel, két társalgóval, büfével (az első szünetben ingyenes teával és kávéval), rendszeresen használt számítógépes szobával várja ifjú hallgatóit. Az internet és e-mail használat csekély díj ellenében lehetséges. Az iskola tetőteraszáról páratlan kilátás nyílik a közeli tengeröbölre. Az oktatási anyagok kölcsönzését a részvételi díj tartalmazza. Az Ifjúsági Tanfolyamokra húsvétkor és a nyári hónapokban várják a 12-17 éves diákokat. Lehetőség van csak a tanfolyamon (szállás, transzfer és programok nélkül) is részt venni, így a családjukkal érkező diákok a tanítási időn kívül maguk rendelkeznek idejükkel.

Máltán személyes nyelvoktatás

Máltán személyes nyelvoktatás

A tanár otthonában lakás az egyetlen módszer annak elkerülésére, hogy a nyelvórák után a diák a saját anyanyelvén beszéljen társaival, és ezáltal el is felejtse a frissen tanultak nagy részét. Az újonnan megszerzett tudás gyakorlása a gyors tanulás kulcsa. A diákok helyi, anyanyelvi tanárok otthonában laknak, akik a választott programnak megfelelően heti 15, 20 vagy 25 privát tanórát adnak nekik. A nyelvórák a 4 alapvető nyelvi készség: az írott és a beszélt nyelv megértése, illetve a beszéd- és íráskészség fejlesztésére koncentrálnak. Mivel a tanár egyben a szállásadó is, a program a teljes nyelvi integráció páratlan lehetőségét kínálja; a diákok teljesen elmerülhetnek a nyelvi környezetben, napi 24 órában gyakorolva azt.

Métisz Nyelvstúdió

Métisz Nyelvstúdió

Tanulj angolul és közben élvezd a napfényt! Málta a napfény, kristálytiszta tenger és az élő történelem szigete. Mindenki jól választ, aki nyelvtanulás céljából Málta szigetét választja. A Földközi tenger közepén, Szicília és Afrika között elterülő szigetcsoport két másik szigete Comino és Gozo lakatlan. A tenger apró öblei és sziklákkal szabdalt partszakaszai rengeteg szépséget rejtenek Málta történelmi városaiban pedig a templomok, középkori paloták, szűk utcák, hatalmas katedrálisok őrzik az ország gazdag múltjának emlékeit. A történelem során a föníciaiak, arabok, karthagóiak, rómaiak, spanyolok, franciák majd később az angolok mind mind hátrahagyták emlékeiket számtalan látnivalót nyújtva ezzel a szigetre érkező turistáknak.

Hirdetés
Nyelvtanfolyamok - Swieqi

Nyelvtanfolyamok - Swieqi

Ez egy kisebb nyelviskola, amely Swieqi városában található, 20 percnyi buszozásra Vallettától és 15 percnyi buszozásra Sliemától. A főszezon alatt 2 épületet üzemeltetnek. A felnőttekében nyáron kb. 150 diák tanul, de ez a szám a téli hónapok alatt 30-ra csökken. Az osztályok klimatizáltak. Az épületben található számítógépes terem, közösségi helyiség ingyenes internet hozzáféréssel, és ne felejtsük ki a kertet az udvarral sem.

Nyelvtanulás Máltán

Nyelvtanulás Máltán

Mivel Máltán a lakosságnak a második anyanyelve az angol, ezért ez is hivatalos nyelv az országban. Hiszen a máltai gyerekek angol nyelvű könyvekből tanulnak az iskolában, mert a tankönyveket nem fodítják le máltai nyelvre. A magas színvonalú nyelvtanfolyamok árai pedig sokkal kedvezőbbek, mint bármely más angol anyanyelvű országban. Napsütés, kristálytiszta tengervíz, és megannyi különböző korokból származó történelmi emlék jellemzi Málta szigetét. Azt mondják, nincs még egy hely a világon, ahol ennyi műemlék maradt volna fenn egy ilyen kis területen, mint Málta. Mindemellett a 3 szigetből álló szigetcsoport (Málta, Gozo, Comino) rengeteg természeti szépséget rejt magába. A helyiek kedvessége, barátságos városok, napfény, remek kirándulási lehetőségek várják az ide utazókat. Málta sziklás tengerpartja miatt elsősorban az aktív pihenésre vágyók paradicsoma.

St Julian Nyelviskola - Málta sziget szívében

St Julian Nyelviskola - Málta sziget szívében

Az iskola St.Juliansben található, mely eredetileg egy kis öböl mentén épült halászfalu. Bár manapság St.Julians elsősorban üdülőhely, megőrizte vonzerejét, és kikötőjében még mindig horgonyoznak a hagyományos színes máltai halászcsónakok. St. Julians Málta mulató negyede színvonalas éttermek, zenés bárok, üzletek kavalkádja várja a diákokat kaszinóval, bevásárlóközponttal, amelyek csupán pár percre vannak az iskolától gyalogosan. Az iskolát 1991-ben alapították, az új épület 2001-ben épült. Két épülete egy utca két oldalán áll, és összesen 59 tanteremmel rendelkezik, amelyből tizenkettő kimondottan kiscsoportos, vagy magánórákra terveztek. Mindegyik tanterem kényelmes, világos és légkondicionált. Az iskolában a diákok rendelkezésére áll egy könyvtár egy tanulószoba tévével, videóval, internet-tel és e-mailel, valamint egy számítógépes terem 47 számítógéppel és hálózat nélküli internetes hozzáféréssel. Mindkét épületben hatalmas tetőterasz kávézóval várja a kikapcsolódni vágyókat. Az iskolaépületekhez közel több büfé és kávézó található, és St. Julians buszpályaudvara is kényelmesen közel van. A nyári hónapok alatt a diákok ingyenes strandbelépőt kapnak 5 csillagos partunkhoz és úgyszintén ingyen használhatják az egész évben nyitva tartó fitnesz termünket.

St.Pauls Bay

St.Pauls Bay

Sprachcaffe St. Paul's Bay egyike nyelviskoláinknak, ahol angol nyelvtanfolyamokat ajánlunk. St. Paul's Bay egy gyönyörű hely, ha Máltán szeretnél angolul tanulni. Változatos nyelvtanfolyamajánlatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Amennyiben egy kéthetes tanfolyamot a nyári szünetben vagy akár nyelvvizsgafelkészítő kurzust keresel, esetleg üzleti nyelvet szeretnél tanulni, itt jó helyen jársz. St. Paul's Bay-i iskolánk biztos megfelel elképzeléseidnek. Bármelyik tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy az órákon tanultakat a tanítás után is használd.

Sydney Angol Nyelvstúdió

Sydney Angol Nyelvstúdió

Délutánonként a máltai nyelviskola illetve a Sydney Angol Nyelvstúdió által szervezett programokon vehettek részt. Ezek között Vallettai városnézés, egész napos kirándulás Gozo szigetére, kulturális kirándulások (pl. a már említett 7000 éves Ggantija templomához) szerepeltek, valamint túrák a sziget fantasztikusan gyönyörű természeti képződményeihez (pl. a Cominó-i Kék lagúnába vagy a Blue Grottohoz). De mindannyian a szebbnél-szebb, sziklás ill. homokos strandokon való fürdéseket élveztük leginkább, mivel az egész Földközi-tenger legtisztább tengerpartjai Máltán találhatóak. Ezek azok a helyszínek egyébként, ahol a híres Trója című filmet forgatták Brad Pitt főszereplésével. A szervezett kirándulásokon túl mindenki saját maga is felfedezhette Máltát, hiszen a buszpályaudvar és a kikötő is 2 percre volt a nyelviskolától. Esténként pedig feléledt a sziget. Minden éjszaka festákat tartottak a helyiek tűzijátékkal, felvonulással, rezesbandákkal, zászlókkal és kivilágított templomokkal. A fiatalok külön szórakozó negyedbe (Paceville) mehettek kikapcsolódni, ahol rengeteg disco, étterem, bár várta őket. Az sem volt baj, ha kicsit később értek haza, ugyanis Máltán elsőrangú a közbiztonság. Ez a csodálatos 2 hét nyelvtanulás és nyaralás szempontjából is maradandó élményt jelentett mindenki számára.

Tuti menü